088 - 0110390

Rijplaten verhuur

Rijplaten huren voor uw bouwproject? Ferex biedt composiet rijplaten verhuur aan door heel Nederland. U kunt voor verhuur rijplaten bij ons terecht, maar ook als u op zoek bent  naar een totaaloplossing op maat.

Composiet rijplaten verhuur van Ferex

Ferex heeft composiet rijplaat geïntroduceerd. Deze rijplaat vervangt de traditionele stalen rijplaat en draglineschot. Composiet is een lichtgewicht materiaal met een lange levensduur. Het lichte materiaal zorgt ervoor dat de rijplaten een groot drijvend vermogen hebben, hoe zacht of nat de ondergrond ook is. De rijplaten van Ferex zijn van groot formaat. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Het materiaal is ondergrond volgend
  • Het zorgt voor een juiste drukverdeling
  • De grootte zorgt voor spreiding van de belasting
  • Hierdoor is grondbewerking onnodig

U kunt de rijplaten dus zonder grondbewerking op ieder type ondergrond plaatsen. De rijplaten  van Ferex verzekert u van stevige tijdelijke toegangswegen naar ieder type bouwproject.

Vraag een offerte aan
Ferex

Rijplaten verhuur bij Ferex

De rijplaten verhuur van Ferex maken tijdelijke toegangswegen en tijdelijke ondergrond mogelijk. Onze rijplaten worden in diverse sectoren ingezet. Denk hierbij aan evenementen, ondergrondse infra, grondboor- en bronbemalingstechniek, kraan opstelplaatsen en weg- en waterbouw.

De rijplaten zijn multifunctioneel. Zo beschermen ze de ondergrond tegen piekbelasting. Hierdoor beschadigen flora en fauna, en dus de ondergrond minimaal.

Snelle plaatsing van rijplaten huren

De lichtgewicht huur rijplaten maken mogelijk dat uw tijdelijke toegangsweg snel geplaatst is. Zo maken wij het mogelijk om in één werkdag eenvoudig  een aantal kilometers lange toegangsweg aan te leggen.

Om tijd- en kostenbesparend te werken, bestaat ook de mogelijkheid om twee platen tegelijkertijd te plaatsen of te verwijderen. Dit maakt dat u sneller kan starten of kunt  doorgaan met uw project. Het is minder arbeidsintensief. Én met deze werkwijze dragen we ons steentje bij aan de vermindering van de CO² uitstoot.

Installatie
Click 'n go
Bekijk video (0:25)

Eenvoudig rijplaten installeren

Ferex rijplaten zijn eenvoudig te installeren. Neerleggen en koppelen van de lichte groot formaat platen gaat in hoog tempo en levert sneller resultaat in vergelijking met traditionele draglineschotten.

Ferex rijplaten zorgt voor

Veiligheid van uw bouwers

De composiet rijplaten zijn voorzien van een antislipprofiel. Daarnaast is de tijdelijke toegangsweg of ondergrond die u aanlegt met deze rijplaten compleet gesloten. Zo komt de ondergrond – zoals modder – niet tussen de rijplaten door omhoog. Hierdoor blijven de rijplaten schoon. In combinatie met het antislipprofiel draagt dit bij aan de veiligheid van mens en machine.

Om de ondergrond volledig af te schermen van eventuele schadelijke stoffen die gebruikt worden in het werk plaatsen we desgewenst een beschermende folie op de ondergrond. Het folie zorgt er samen met de rijplaten voor dat de ondergrond berschermd is én volledig in tact blijft.

Rijplaten verhuur of een totaaloplossing

Wij verhuren onze composiet rijplaten, maar denken ook graag met u mee over  een totaaloplossing. In dat laatste geval leveren wij niet alleen huur rijplaten, maar ondersteunen we ook uw engineers en projectleiders bij de ontwikkeling en inrichting van uw project. Wij verzorgen de logistiek en het transport van de rijplaten. Zijn in uw situatie draglineschotten of stalen rijplaten ter ondersteuning gewenst? Ook deze rijplaten verhuur verzorgen wij met alle plezier voor u.

Meer informatie, samenwerken of advies op maat? U kunt contact met ons opnemen. Of bel ons op via 088 – 011 0390.