+4552520487
Plast køreplader som base

Skurvogn på vandet

Flyder disse plader?

Vidste du at Ferex køreplader kan flyde på vandet? Det betyder, at de er perfekte for projekter på svært tilgængelige steder eller i våde områder. Vi har for nylig testet dette ved at placere en skurvogn på en sø. Vi brugte en dobbeltlag af Ferex komposit køreplader som underlag. (se billede)

SKURVOGN PÅ VANDET

Inden vores kollegaer havde mulighed for at benytte vores nye skurvogn på projekterne, har vi besluttet at teste den i en sø i Hardenberg. Vi har lagt en dobbelt lag af plastplader på søen, så skurvognet nu kan flyde på vandet. Det var spektakulair at se skurvognet ligge stabil i vandet.
Vi kan tage med skurvognen til projekter på svært tilgængelige områder eller i våde omstændigheder.

En solid vej på vand

Ferex køreplader laver en midlertidig vej, selv under de vanskeligste forhold. Vores Heavy Duty alternativ for jernplader skaber et solidt underlag for lastbiler, kraner og andre tunge byggemaskiner. Ferex Light Duty køreplader er velegnede til sikkerhed på events og andre lette opgaver.
Lær mere om vores produkter:

Vores produkter

VIL DU VIDE MERE OM VORES KØREPLADER?

Uanset om det er til en begivenhed, som et supplement til opbevaringsplads eller for at give midlertidig adgang til svært tilgængelige steder, kan vi skabe utallige muligheder med vores plastplader. Mulighederne kan variere afhængigt af anvendelsesområdet.
Er du interesseret i at vide mere om fordelene ved vores køreplader? Vi er klar til at hjælpe dig!
Kontakt os og vi stiller os til rådighed for dig!