088 - 0110390
Ferex
Binnenkort start

Uitbreiding bedrijfspand

WE GROEIEN UIT ONS JASJE

Ruim 3 jaar geleden zijn we vanuit ons pand in Enter gestart met Ferex. In eerste instantie met 500 rijplaten. Al snel bleek de vraag vele malen groter dan ons aanbod en zijn de volop gaan bouwen aan onze voorraad. Inmiddels zijn we internationaal operationeel met vele duizenden rijplaten en komen we ruimte te kort.

Tijd voor extra ruimte dus!

NIEUWBOUW

Meer rijplaten, meer opdrachten, meer collega’s, meer machines.. En dus meer ruimte nodig! Deze maand starten we met een nieuwbouw naast ons bestaande bedrijfspand waar we onze beoogde groei verder kunnen realiseren. De nieuwbouw biedt ons de mogelijkheid om:

  • Reinigingsproces te optimaliseren d.v.m. Clean Base wastunnel
  • Meer collega’s te huisvesten op kantoor
  • Te vergaderen
  • Af en toe samen te ontspannen in de nieuwe kantine

NIEUWE TECHNIEK

Innovatieve technische oplossingen die onze werkprocessen verder kunnen optimaliseren. We zijn er gek op! Ze besparen ons veel tijd en inspanning en zorgen we dus voor dat we samen meer werk kunnen verzetten. Daarom investeren we in 2 speciaal door én voor ons ontworpen machines die ons werk uit handen gaan nemen:

  • Rijplaten wastunnel Clean Base
  • Wastunnel voor koppelingen en connectoren

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Benieuwd naar de vorderingen van de bouw? Blijf onze social media kanalen dan in de gaten houden, we delen regelmatig een update!

Ferex op LinkedIn