088 - 0110390
Zoeken naar ...
Ferex

VERSTERKING

Met de blijvend toenemende vraag naar composiet rijplaten, nemen ook de werkzaamheden toe. Om onze kwaliteit te blijven waarborgen was uitbreiding van ons team noodzakelijk. En, dat is gelukt! We stellen graag onze nieuwe Uitvoerder voor: Leo ter Borg!

EVEN VOORSTELLEN..

“Mijn naam is Leo ter Borg. Ik ben 38 jaar en woon in Enschede. Sinds 1 September 2022 ben ik werkzaam als ‘Uitvoerder’  bij Ferex.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij een grote aannemer in de infra en milieu, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ik deze vacature van Ferex Rijplaten tegenkwam sprak mij dit direct aan. Na de eerste paar gesprekken voelde het al gauw vertrouwd aan. Naast een goed gevoel, ervaar ik ook veel uitdaging. Dat komt mede door de diversiteit in taken, het is elke dag anders.

Het bevalt me goed om te werken in een mooi hecht en klein team. Ik ben nu een aantal weken aan het werk en de sfeer is prima! Mooi dat ik daar deel van uit kan maken.”

 

WELKOM LEO!

Met de eerste maand ervaring op zak, mogen we trots zijn op de aanwinst die Leo voor ons team is.

Dankzij de komst van Leo zijn we in staat om Ferex verder te laten groeien. Samen bouwen we aan het succes van de toekomst. Welkom bij de club!

OOK WERKEN BIJ FEREX?

Wie is de volgende die ons team komt versterken? Wij hebben nog een aantal leuke vacatures in de aanbieding:

  • Vertegenwoordiger
  • Projectmedewerker
  • Stagiair Bedrijfsadministratie

Benieuwd? Bekijk dan gauw de vacatures en solliciteer vandaag nog!

Vacatures