088 - 0110390
Zoeken naar ...
Ferex
Aftermovie

VTC-event

VERTICAAL TRANSPORT

Op zaterdag 18 juni was het gezellig druk op het terrein van Verticaal Transport Centrum in Ede. Het VTC-event trekt ook dit jaar veel veel geïnteresseerde bezoekers.

Duurzaamheid is ook in deze sector een belangrijke pijler. De keuze voor een duurzame en veilige beursvloer van Ferex composiet rijplaten is daarom bewust gemaakt. In de dagen voorafgaand aan het event heeft ons buitendienst team een plateau aangelegd van ruim 2800 m2 waar al het zware materieel vervolgens op opgesteld kon worden.

KIJKJE IN DE TOEMKOMST

Er worden in de sector Verticaal Transport weinig beurzen en of bijeenkomsten georganiseerd, terwijl de behoefte om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen er zeker is. Daar speelt het VTC-event dit jaar gelukkig weer op in.

Workshops, presentaties en het van dichtbij bekijken van de nieuwste machines behoren tot de mogelijkheden. De nadruk ligt in het bijzonder op de toekomst van het Verticaal Transport. In samenwerking met zusterbedrijf Lanova Laadpalen hebben we een duurzame bouwplaats neergezet met composiet rijplaten als solide basis en een snellaad mogelijkheid voor elektrisch (vracht)verkeer.

AFTERMOVIE

De lichtgewicht composiet rijplaten lenen zich bijzonder goed voor evenementen. Een plateau of tijdelijke weg ter bescherming van de ondergrond was ook voor deze dag de ideale oplossing.

Naast het plateau waar al het materieel van uiteenlopende bedrijven werd opgesteld was er veel te zien én te doen.

SNELSTE CONNECTIE

Omdat het koppelen van de groot formaat rijplaten écht zo eenvoudig is als het lijkt hebben we een leuke winactie georganiseerd voor deze dag. De bezoeker die als snelste 12 koppelingen in een rijplaat kan draaien wint de ‘Ferex schatkist’ gevuld met veel leuke prijzen:

  • Stoere smartwatch
  • Luxe borrelpakket met onze favorieten
  • Exclusieve Ferex en Lanova gatgets
  • Miniatuur rijplaten om thuis verder mee te oefenen

Inmiddels hebben we onze snelste connectie gevonden! Niet alleen bracht de zoektocht naar de snelste bezoeker leuke gesprekken met zich mee, het maakte ook dorstig. Na de tijd kon er een koel drankje gedronken worden aan onze gezellige bar.

Kortom: Wij kijken terug op een succesvolle dag!