088 - 0110390
Zoeken naar ...
Ferex
Een nieuw gezicht bij Ferex

Saskia telt zich voor

Groei

De vraag naar composiet rijplaten groeit explosief. Ons aanbod en dienstverlening groeit daarin mee. Daarom zoeken we regelmatig versterking voor ons team. Onlangs mochten we Saskia verwelkomen op de afdeling Administratie.

Vandaag stelt ze zich graag even aan je voor!

Connect met Saskia

Even voorstellen..

“Mijn naam is Saskia Missler, 43 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Wierden en sinds een aantal jaar, samen met mijn partner en twee dochters woonachtig in Enter. In mijn vrije tijd doe ik graag aan bootcamp en disqtraining, of gaan we er als gezin lekker samen tussenuit. Ook spreek ik graag af met familie en vriendinnen om samen leuke dingen te doen zoals uiteten, film of wandelen.

Na 20 jaar bij een deurwaarderskantoor te hebben gewerkt heb ik afgelopen jaar ervaring opgedaan bij een gastouderbureau. Toen ik de vacature van Ferex voor Administratief medewerker voorbij zag komen wist ik zeker dat ik toe was aan en nieuwe uitdaging. Ik werd gelijk enthousiast en heb een sollicitatiebrief gestuurd. Meteen de volgende kreeg ik een uitnodiging om op gesprek te komen. Het was een zeer prettig gesprek waarbij iedereen enthousiast was en het vervolggesprek kwam al snel! Zo was de arbeidsovereenkomst snel getekend omdat het erg goed voelde.

De producten en doelgroepen van Ferex, TSE en Lanova trekken mij erg aan. Maar ook het jonge, hechte en gezellige team zorgen voor veel werkplezier. Ik sta open om veel nieuwe dingen te leren en voel me al helemaal thuis hier!”

 

Welkom Saskia!

Inmiddels is Saskia al helemaal thuis bij ons en kunnen we wel zeggen dat ze onze steun en toeverlaat is als het gaat om (financiële) administratie.

Dankzij de komst van Saskia zijn we in staat om onze bedrijven verder te laten groeien. Samen bouwen we aan het succes van de toekomst.. Welkom bij de club Saskia!