088 - 0110390
Even voorstellen

Nieuwe collega

NIEUWE COLLEGA

Enige tijd geleden kwam de vacature voorbij.. Nu, een maand later hebben we goed nieuws! Ons team is inmiddels uitgebreid met Kees Wolbers. Kees gaat Ferex vertegenwoordigen in de buitendienst.

Wij stellen hem graag even aan u voor!

EVEN VOORSTELLEN

“Mijn naam is Kees, ik ben 24 jaar en kom uit Hengelo. Sinds kort mag ik, met trots, Ferex vertegenwoordigen in de buitendienst. Dit was overigens geen lastig keuze, doordat Ferex een van de meest innovatieve bedrijven van dit moment is. Ik kijk er naar uit om de komende tijd nog meer nieuwe contacten te leggen, zodat de naamsbekendheid van Ferex nog groter gaat worden en ik creatief kan meedenken in oplossingen.

In mijn vrije tijd kook ik graag, steek ik de barbecue aan en drink ik graag een biertje, kortom: lekker bourgondisch.  Ik houd ervan om flauwe grapjes te maken en lach hier vaak zelf het hardst om.”

Welkom bij Ferex Kees!

 

KENNISMAKEN?

Even kennismaken met Kees? Dat kan natuurlijk!

kees.wolbers@ferex.nl | 06 – 12 40 37 33