088 - 0110390
duo-profiel

Vernieuwd profiel

TOEVOEGING

Dankzij de toenemende vraag blijft Ferex groeien. Groei en ontwikkeling vraagt ook om verder innoveren! Daarom is onze nieuwste lichting rijplaten voorzien van een uniek tweezijdig profiel. Dus 7m2 rijplaat, 14m2 veilig oppervlak!

Het tweezijdige gebruik maakt deze nieuwste generatie rijplaten uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende projecten. Het is nu niet langer nodig om verschillende soorten rijplaten in te zetten in het zelfde project. De lichtgewicht platen kunnen eenvoudig omgedraaid worden en vervolgens gebruikt door andere voertuigtypes.

De twee ontwikkelde profielsoorten zijn:

  1. Profiel ontwikkeld voor staal
  2. Profiel ontwikkeld voor rubber

Wilt u meer informatie over rijplaten huren voor uw evenement of project? Neem direct contact op! Wij denken graag met u mee.

PROFIEL VOOR STAAL

Speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik door met name voertuigen op rupsbanden. Het profiel (3mm) is uitermate geschikt voor hoge wringende belasting en biedt optimale stabiliteit. De uniek ontworpen X-vorm in het profiel zorgt voor de juiste hoeveelheid weerstand tussen de ondergrond en het voertuig om veilig te kunnen werken.

PROFIEL VOOR RUBBER

Zware voertuigen kunnen veilig gebruik maken van dit unieke 5mm hoge antislip profiel. De combinatie van de profieldichtheid en de dikte maken deze plaat antislip in alle weersomstandigheden. Stabiliteit en veiligheid is hiermee gegarandeerd.