088 - 0110390
Zoeken naar ...
Ferex
Teambuilding

Teamuitje 2020

LOCATIE

Dit jaar zijn we niet ver van huis geweest voor ons jaarlijkse teamuitje. De organisatie was in handen van De Wilgenweard en De Bowlingboerderij. Dit alles in de mooie bosrijke omgeving van Nijverdal. Het dag vullende programma bestond uit:

  • Kioti tour met picknick
  • RC Challenge
  • Escape rooms ‘Beat the Matrix’
  • Borrel op ons eigen unieke drijvende terras
  • Heerlijk diner
  • Bowlen

KIOTI TOUR

Deze kleine landbouwvoertuigen zijn een leuke manier om de omgeving mee te verkennen. De uitgezette GPS route van ongeveer 25 km. gaat grotendeels door het bos van Nijverdal. Mooie zandpaden en hobbelige wegen tussen weilanden door maken het avontuurlijker dan vooraf gedacht!

MIDDAG

Tijdens de RC Challenge werd ons geduld op de proef gesteld. Precisie was nodig om met de mini monstertruck het parcours af te leggen. Individueel en in team werd er gestreden om de beste tijd. Collega’s Gerwalt en Jordi waren verreweg de snelste.

Bij Beat the Matrix stond samenwerken centraal. De 10 verschillende escaperooms waren allemaal uitdagend. Van schieten met laser tot puzzelen en behendigheid.. Het winnende duo Rick en Gerwalt scoorde het beste! En gingen als trotse winnaars met de eer naar huis.

UNIEK TERRAS

Samen met de Wilgenweard hebben we een unieke beleving kunnen creëren. Een terras op het water van de Regge. Onze kunststof rijplaten zijn aan elkaar gekoppeld en te water gelaten om zo een mooie beleving te bieden aan de bezoekers. Het is mogelijk om op het water te genieten van je zomerse drankje of maaltijd. Wij hebben het drijvende vermogen van de platen al aardig op de proef gesteld door met het hele team te genieten van deze mooie zonnige dag.

We kunnen ons voorstellen dat na het zien van deze foto’s veel meer mensen dit terras willen beleven. Dat kan! Het drijvende terras is de hele zomer aanwezig bij de Wilgenweard in de Regge.

AVOND

Voor het avondprogramma hebben we gebruik gemaakt van de gastvrijheid van De Bowlingboerderij. Het uitgebreide buffet was prima verzorgd. Aansluitend zijn we een balletje gaan gooien op de bowlingbaan.

Kortom: Een geslaagde dag!

 

 

MEER WETEN?

Ook zo benieuwd naar de mogelijkheden van een terras op het water? Of wilt u meer weten over de composiet rijplaten verhuur voor uw evenement of project? Neem contact met ons op. De specialisten van Ferex kijken graag met u mee!